αμυγδαλωτά με φρέσκο ροδάκινο
Η Προετοιμασία διαρκεί 5 λεπτά χωρίς ψήσιμο και συντηρούνται στο ψυγείο
Μακάρι εκτός από εικόνα να μπορούσα να σας μεταφέρω άρωμα και γεύση
Τα υλικά που θα χρειαστείς
1 ροδάκινο μεγάλο χωρίς την φλούδα
100 γρ αμύγδαλα ωμά
Κανέλα
1 κουτ σούπας μέλι
4 κουτ σούπας βρώμη
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μουλτι και χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφη μάζα
Βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και ρίχνουμε από πάνω σουσάμι
Το κάνουμε ρολο και το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο
Κόβουμε σε φετουλες και από λαμβάνουμε