Τα υλικά που θα χρειαστείς
90 ml νερό
3κσ μέλι
2 μεγάλα καρότα
100 μλ ελαιόλαδο
1κγ μπεικιν
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα( ή όσο να μη κολλάει η ζύμη στα χέρια μας)
Διαδικασία
Αλέθουμε στο μουλτι τα καρότα μαζί με το νερό και το μέλι να γίνουν πολτός
Μεταφέρουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά
Ζυμώνουμε με τα χέρια , εαν η ζύμη κολλάει στα χέρια μας προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να μη κολλάει .
Αφήνουμε το μίγμα σκεπασμένο με πετσέτα μισή ώρα να ξεκουραστεί
Πλάθουμε κριτσίνια και στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να κοκκινίσουν
Περιμένουμε να κρυώσουν και αποθηκεύουμε σε κλειστό δοχείο στο ψυγείο